Petrecere surpriză pentru soțul meu

Ei bine, ținând cont de lista din articolul precedent (" Cum să organizezi o petrecere surpriză "), în octombrie am organizat o petrecere surpriză pentru soțul meu. Voiam să fie o petrecere de care să își amintească peste ani și ani cu foarte mare drag.


Astfel, m-am axat pe ideea că împlinește 25 de ani și de aici au început să curgă ideile. Având, în familie, o cabană la dispoziție, trebuia doar să primesc confirmarea că o putem folosi ceea ce s-a și întâmplat. Având locația, îmi trebuiau și invitați, zis și făcut. Am pus mână pe telefon și mi-am făcut o idee despre numărul invitaților care vor veni. Muzica am rezolvat-o fără dj, dar în schimb am apelat la fotograf care a surprins momentele petrecerii într-un mod profi și ne-au rămas amintiri foarte frumos captate. Cum am organizat petrecerea în alt județ decât cel în care locuim, am avut nevoie de foarte mult ajutor din partea familiilor noastre, care s-au implicat în tot ceea ce le-am cerut.Ornamentele, mâncarea ( printre care și o bunătate de miel la proțap) și tortul au fost asigurate de ei.
 • Distragerea sărbătoritului
Am reușit să îi distrag atenția spunându-i că i-am pregătit o cină romantică la un conac și la un moment dat va trebui să îmi sun chelnerul să văd dacă are totul pregătit. Conacul de care vorbeam se află puțin mai sus de cabana unde a fost organizat evenimentul, așa că am profitat de asta și i-am spus soțului că trecem întâi la cabană să-i salutăm pe părinții mei. Evident deja toată lumea era pregătită acolo, ne-a întâmpinat tata și ne-a rugat să aducem farfurii să ne taie miel să degustăm. La intrare în cabană, toată lumea a început să strige SURPRIZĂĂĂĂ , tunul de confetti și-a făcut treaba și a fost dat drumul la cântecul de La Mulți Ani timp în care cu toții cântam. A fost adus și tortul, au început urările și petrecerea în sine.

 • Surprizele din timpul petrecerii
Cum spuneam, am pus accentul pe cei 25 de ani împliniți. Astfel mi-a venit ideea realizării unui mic filmuleț în care să surprind evoluția lui în toți acești ani până în ziua de azi. I-am rugat părinții să-mi aleagă cele mai reprezentative poze de la mic la mare și a ieșit un video de toată splendoarea . Am să îl postez mai jos ca să ai o idee practică despre ce vorbesc. Ca să se poată vedea clar de toată lumea, am făcut rost și de videoproiector. Impactul a fost pe măsură.Mi-am provocat soțul la un exercițiu de imaginație și i-am spus să își imagineze că are bani gârlă și să-mi spună ce și-ar dori el foarte tare. Mi-a zis că și-ar dori să avem căsuță noastră cu garaj și balansoar în Sighetu-Marmației. Și, ca să vezi, a și avut parte de una... machetă momentan. Având tată și unchi tâmplar, în două zile de muncă asiduă au reușit să transpună ideile mele în cea mai frumoasă realitate.
Ca să fiu sigură că va fi complet surprins, a apărut și fratele lui la petrecere , lucru pe care nu și l-a imaginat, nu că de celelalte ar fi știut. Prezența majorității invitaților a fost pentru el o surpriză plăcută, ca de altfel toată petrecerea. Efortul a fost pe măsură, dar a și meritat din plin.
Un alt moment haios al petrecerii a fost despachetarea cadourilor. Două dintre ele au fost împachetate stil păpușă Matrioșca sau cutie în cutie.( vezi articolul cu" Ambalajul face diferența " )

Având o susținere pe măsură, ceea ce îți recomand și ție, am reușit să organizez o petrecere de care s-au bucurat toți cei prezenți, în special sărbătoritul. Totul a ieșit conform așteptărilor, ceea ce mi-a dat o satisfacție personală nemaipomenită.Comentarii


Scrie un comentariu

* Adresa de email nu va fi publicată.

Idei recente

 • 1
  Lansare cu
  de toate

  După depunerea jurămintelor, fiecare pereche de miri încearcă să marcheze ...

 • 2
  Mesaj
  pentru mire

  Pentru că îmi place să fac surprize celor dragi, mă tot gândeam ce să îi transmit soțului meu, cum să realizez un moment care ...

 • 3
  Cum să faci față
  comentariilor stupide înainte de nuntă

  Logodna e un pas important, e o decizie pe care două suflete și-o asumă, dar care uneori e pusă la îndoială ...

 • 4
  Echitația
  Echitația îmbunătățește sistemul cardiovascular, puterea de concentrare, sporește încrederea în sine...

 • 5
  Marea Moartă
  O destinație turistică pe care merită să o pui pe lista de locuri de vizitat este Marea Moartă din Israel...